De Leaseauto Inkoper
Een transparant contract bij elke leaseauto
 

Een transparant contract en een super scherp leaseauto tarief

De Leaseauto Inkoper

Ziet HR, Finance, Wagenparkbeheer of Inkoop van je bedrijf door de bomen het bos niet meer. Kost het veel moeite om leaseauto contracten met elkaar te vergelijken en zijn de bijbehorende kosten vervolgens niet goed te beoordelen of te managen... dan kan De Leaseauto Inkoper je bedrijf helpen. De Leaseauto Inkoper helpt MKB bedrijven met het ontwikkelen van een (elektrische) leaseauto regeling, het super scherp inkopen van (elektrische) leaseauto's en het beheren van (elektrische) leaseauto's.


Foto door Paolo Resteghini van Unsplash


Leaseauto regeling 

Heldere spelregels voor berijders

Heldere spelregels voor berijders zijn belangrijk voor een leaseauto regeling en zorgen voor je bedrijf voor grip op de kosten. Wij komen je graag toe lichten op welke wijze wij dit voor je bedrijf kunnen inregelen.  


Leaseauto regeling




Leaseauto inkopen 

Een scherp leaseauto tarief en een transparant contract voor elke leaseauto  

Een super scherp leaseauto tarief, de beste commerciële voorwaarden, een transparant contract en vooraf weten wat je achteraf betaald. Wij laten MKB bedrijven zien dat het kan.


Leaseauto inkopen



Foto door Roberto Nickson van Unsplash


Foto door Šimom Caban van Unsplash


Leaseauto beheren 

Goed beheer van leaseauto's 

Nieuwe medewerkers in dienst, vermiste brandstofpassen, schade aan leaseauto's, snelheidsovertredingen, stilstand, rapportages, huurauto's inzetten, etc. Tegenwoordig komt er veel kijken bij het beheren van leaseauto's... weleens aan outsourcen gedacht. Wij laten MKB bedrijven graag zien dat het een oplossing is die nagenoeg kosteloos kan worden doorgevoerd. 


Leaseauto beheren


 
E-mailen
Bellen
LinkedIn