De Leaseauto Inkoper
Een transparant contract bij elke leaseauto
 

Leaseauto ervaring

De Leaseauto Inkoper is in mei 2021 opgericht onder de naam Mobility Consilium. In januari 2024 is de focus volledig komen te liggen op het ontwikkelen van (elektrische) leaseauto regelingen, het inkopen van (elektrische) leaseauto's en het beheren van deze (elektrische) leaseauto's.  


In de afgelopen 13 jaar heb ik als fleet manager, inkoop manager en category manager autolease gewerkt in de vastgoedbranche, bouwbranche, accountancy en consultancy. Bij de werkgevers in deze branches ben ik verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van nieuwe leaseauto regelingen en de inkoopstrategie voor 30.000 leaseauto's (incl. bedrijfsauto's).


In deze periode heb ik geconstateerd dat de leaseauto tarieven voor MKB bedrijven niet scherp zijn en de leaseauto voorwaarden niet gunstig. De oplossing om voor het MKB tot super scherpe leaseauto tarieven en gunstige leaseauto voorwaarden te komen heb ik voorhanden waarbij merk- en leasemaatschappij onafhankelijkheid voorop staat.


Door het volume van Nederlandse MKB bedrijven te bundelen realiseer ik hoge kortingen op nieuwe leaseauto's en gunstige leaseauto voorwaarden met als gevolg een garantie op super scherpe leasetarieven. 


Een eenvoudige kosteloze benchmark is voldoende om de voordelen van samenwerken met De Leaseauto Inkoper aan te tonen.


Arjan Hiddes - januari 2024 
E-mailen
Bellen
LinkedIn